

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Не всички Е-та са опасни – някои са напълно естествени
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Ето я рецептата
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Това е най-сполучливата и лесна рецепта
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време